Назвали ще одного учасника «Art Jazz Cooperation 2017»

14 Серпня 2017, 12:11
2286

Луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку проведуть 25-27 серпня Х Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017».

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку. Цьогорічна неймовірна джазова програма в Луцьку даруватиме гостям фестивалю незабутню феєрію якісної музики від понад 80 музикантів з восьми країн світу.

Організатори розповіли про ще одного учасника музичного дійства. Перед лучанами виступить  Evgeniy Pugachov European Quartet.

Цей новий міжнародний джазовий проект створений в Берліні, до складу якого входить басист з Польщі Kuba Dworak, барабанщик з Канади Sly Juhas, саксофоніст з Польщі Slawek Pezda і гітарист з України, що на даний момент проживає в Берліні Evgeniy Pugachov. Колектив виконує авторські композиції, написані членами колективу, а також аранжування джазових стандартів. Стиль, в якому працюють музиканти можна віднести до сучасного джазу, але також можна почути елементи традиційного джазу, фанку та навіть року.

Засновник колективу Євген Пугачов (Берлін) - джазовий гітарист, композитор, нині представник Берлінської джазової сцени. Виходець з Харкова, який працював в Україні з такими відомими музикантами як Анна Чайковська, Карл Фрієрсон, Сергій Давидов, Алік Фантаєв. Також Євген - лідер власного проекту «New Jazz Project», який випустив альбом на Харківському лейблі ZaJazz під назвою «A Perfect Dream».

Вигравши стипендію від польського міністерства культури в 2011 році, Євген переїхав до Варшави, де грає багато з польськими музикантами, а також бере участь в норвезько-польському проекті «Polar Expedition» спільно з легендою скандинавського джазу, барабанщиком David Sundby. Колектив грає турне по Норвегії і України.

Пізніше Євген переїхав в Берлін, де і проживає на сьогоднішній момент, будучи активним учасником берлінського джазового життя. Євген грав з такими зірками джазу як John Beasley, Dwight Tribble, Frank Parker, і також є учасником багатьох міжнародних проектів.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром