Товстенюк не прийшов на власний суд щодо водіння напідпитку

14 Серпня 2017, 10:57
2640

Судове засідання щодо кермування авто в стані алкогольного сп'яніння головою правління фонду «Тільки разом» Олександром Товстенюком перенесли. 

Про це повідомив суддя Луцького міськрайонного суду Ярослав Артиш під час засідання у понеділок, 14 серпня, пише ВолиньPost

Так, суддя Артиш заявив, що до канцелярії суду надійшло клопотання представника Товстенюка Романа Хомича про перенесення судового засідання. 

У клопотанні йдеться про те, що Олександр Товстенюк знаходиться за межами Волинської області з робочим візитом і не може прибути у судове засідання. Також представник вказує, що його клієнт не отримав належного інформування про час та дату проведення засідання. 

Тому, беручи до уваги клопотання Хомича та відсутність Олександра Товстенюка, суддя Артиш переніс суд на 10:00 23 серпня. Також суддя ухвалив повідомити захисника та Товстенюка про проведення судового розгляду повісткою, а також, за наявності номерів телефонів - телефонограмою. 

Нагадаємо, 30 липня Товстенюка зупинили патрульні. Алкотест показав перевищення норми алкоголю в крові. Згодом він визнав, що кермував напідпитку.

Коментарі
14 Серпня 2017, 21:05
да срати вони на закони хотіли. Закони це для бідноти
14 Серпня 2017, 22:09
Все правильно. Тягнуть час щоб термін давності закінчився. Цікаво як клієнт не знав про час та дату проведення засідання а його представник знав, про що і підготував клопотання. І як це розуміти - знаходиться за межами Волинської області з робочим візитом??? Яким робочим, якщо людина що викликається в суд то звільняється від роботи. Реально якби справа стосувалася б якогось будівельника чи механізатора то влетіло б йому по повній. А так....
15 Серпня 2017, 01:50
А потім захворіє...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024