Як у Луцьку вітали будівельників із професійним святом

12 Серпня 2017, 13:55
2724

13 серпня в Україні відзначатимуть День будівельника. У переддень свята у Волинській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з цієї нагоди. З професійним святом кращих представників будівельної галузі Волині привітали голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, перший заступник міського голови Григорій Недопад.

У вітальному слові Григорій Недопад подякував працівникам будівельної галузі за роботу. Він зазначив, що завдяки їм Луцьк розбудовується, з'являються нові житлові мікрорайони. За його словами, багато об'єктів милують око лучан та гостей міста, – повідомляють у прес-службі Луцької міськради.

Так, за сумлінну працю в будівельній галузі, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову та благоустрій міста Луцька, а також з нагоди професійного свята – Дня будівельника Григорій Недопад нагородив Почесною грамотою міського голови майстра будівельних та монтажних робіт приватного підприємства «Ефект» Олександра Ханаса.

Крім того, вручено кращим працівникам будівельної галузі відзнаки Луцької міської ради та Вітальні адреси колективам.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39