Замкова площа: для народних умільців влаштують ярмарок

12 Серпня 2017, 10:55
3227

На Замковій площі Луцька в рамках заходів, присвячених 26 річниці Незалежності та Дня Міста, 24-25 серпня відбудеться ярмарок народних ремесел.

Його учасниками будуть як окремі майстри, так і студії, об’єднання, громадські організації, мистецькі крамниці та майстерні, – повідомляє сайт ВРД НСТКУ.

Обов’язкові вимоги до учасників: презентація переважно традиційних українських народних виробів, оформлення в етно-стилі місця презентації виробів, дотримання вимог Закону України «Про захист прав споживачів» щодо якості та безпеки товарів, забезпечення культури обслуговування відвідувачів та громадського порядку.

Забороняються для представлення на ярмарку вироби з будь-якою політично-партійною символікою. Для реєстрації необхідно до 20 серпня подати у департамент культури міської ради заявку-анкету учасника.

Під час відбору перевага надаватиметься майстрам-активним учасникам загальноміських,  благодійних заходів, а також тим, хто проводитиме під час ярмарку майстер-класи. Участь у ярмарку безплатна.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром