Мисливська: чому лучан обурив ремонт вулиці

12 Серпня 2017, 09:52
2588

Мешканці вулиці Мисливської у Луцьку стверджують, що ремонт дороги тут – неналежний.

Про це пише ВолиньPost.

На вулиці Мисливській асфальтують дорогу. Мешканці невдоволені: переконують, що роботи ведуться неналежно. Адже будинки розташовані у низовині, тут завжди збирається вода, а зливової каналізації немає.

Лучанин Адам Васюта зазначив: «Коли я дізнався, що буде ремонт дороги, я написав звернення до міського голови і отримав відповідь, де вони вказали, що частково врахують мої прохання, але встановлювати каналізацію не будуть. Насправді вони навіть того, що обіцяли, не зробили»

Кілька років тому чоловік разом із сусідом за власні гроші зробили водовідвід на межі своїх ділянок.

«Тут буквально 40-45 метрів прокласти водовідводу», – додав він.

Лучанин Петро Юрчук стверджує: «Ті затрати на водовідвід, які треба зробити, мізерні, порівняно з тим, що вже витратили на будівництво дороги. А якщо не зробити водовідводу, а пустити воду на самозлив, то ця дорога за кілька років зруйнується».

На тій частині вулиці Мисливської, де дорогу вже зробили – люди теж обурюються. Чомусь асфальт поклали не біля всіх будинків. «Не знаю, яких слів добрати, щоб на оце дивитися», – нарікає Ганна Смеречанська.

«Є частина грошей, які ми можем використати. Тоді по проект не було коштів, то робили те, що можна було зробити», - прокоментував ситуацію керівник департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024