Глушець: влада планує облаштувати парковку, аби «розгрузити» центральний парк

11 Серпня 2017, 13:36
2106

Влада міста Луцьк відреагувала на прохання містян обмежити в'їзд автотранспорту на територію Центрального парку культури і відпочинку.

Про те, що комісія Луцькради з питань генерального планування, містобудування, архітектури та благоустрою розглянула відповідну петицію, повідомляє Волинська правда.

Нагадаємо, петицію про заборону в'їзду автотранспорту на територію центрального парку міста 10 липня  розмістив на сайті місцевих петицій Віктор Алєксєєв. Тоді лучанин наголосив, що велика кількість авто, особливо у вихідні та святкові дні, робить небезпечними піші прогулянки гостей парку, особливо – із маленькими дітьми.

Заступник міського голови Олександр Рачков проінформував, що в’їзд транспорту до парку планується обмежити: «не допускатиметься в’їзд автотранспорту, окрім поліції, швидкої допомоги, пожежників та комунальних служб. Для цього, відповідно, будуть встановлені болларди».

Також під час засідання комісії були висловлені різні думки щодо облаштування парковок для автомобілів для відвідувачів парку, зокрема по вулиці Глушець.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром