Суворе дитинство по-луцьки: двір на Відродження просять відремонтувати вже п'ять років

11 Серпня 2017, 12:42
2606

Мешканка обласного центру звернулась до влади міста з проханням врятувати дитячий майданчик, який вже декілька років перебуває у жалюгідному стані.

Відповідне звернення розмістила на платформі Відкрите місто лучанка Наталія Баграновська.

Вона зауважила, що внутрішній двір, яким користуються жителі декількох багатоповерхівок: пр. Відродження, 5 та 5а, вул. Шептицького, 34, 32 та Декабристів, 31, просять відремонтувати вже п'ять років. Жінка підкреслила, що у цих будинках зареєстровано більше сотні дітей, втім, місця для ігор для них немає.

Асфальтного покриття, за слоавми лучанки, «залишилось маленькі кусочки, про тротуари взагалі немає що сказати». Крім того, залишки старих качель знаходяться в аварійному стані, через що тут постійно травмуються діти, стведжує жінка. 

«В газетах, в інтернеті постійно пишуть, як гарно працює наша теперішня влада, і як масово ремонтують прибудинкові території. Коли ж уже дійде черга до нас? Скільки дітей ще має скалічитись у нас, щоб нас почули? Майте повагу, хоча б заїдьте і гляньте, для початку на цю красу, перш ніж , як завжди, відправляти нас далі...», – звернулась вона до влади міста.


Читайте також: Конякіна: діти влаштували «тусу» на даху котельні, а дорослі їм позаздрили, – соцмережі






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром