Тиводара хочуть позбавити волі на 60 днів

10 Серпня 2017, 18:58
2966
Керівника «Варти порядку» Олександра Тиводара підозрюють у побитті Андрія Дяченка, який очолює обласний осереок Національного корпусу «Азов».
 
Про це на судовому засіданні сказав прокурор.
 
Крім побиття Дяченка, сторона обвинувачення підозрює його у зберіганні боєприпасів, незаконному стеженні за людьми та злочинній змові з членами громадської організації «Варта порядку».

Голові «Варти порядку» хочуть обрати запобіжний захід у вигляді затримання на два місяці без визначення розміру застави. Сам Тиводар з цим не погоджується та заперечує.

«Просив би не закривати мене на 60 днів. Звинувачення в мою сторону безпідставні. Так можна будь-кого звинувачувати. Я готовий приходити, давати свідчення. Патрони, які в мене знайшли є бойовими, але я мисливець з досвідом, я зможу доставити довідку, де я їх купував і чому вони вважаються бойовими», – зазначає Тиводир.

Однак прокурор наголосив на необхідності взяття Тиводара під варту, оскількии той може переховуватись від слійдства й знищити  речі та документи.

Нагадаємо, що під час слідчих дій у приміщенні управління СБУ в Олександра Тиводара погіршилось здоров'я. Відтак, 8 серпня до будівлі Луцького міськрайонного суду його привезли на каталці. Під час судового засідання адокат повідомив, що чоловік потребує лікування.

Читайте також: Що СБУ знайшла у «вартівців»

Коментарі
11 Серпня 2017, 04:21
Тиводар подубасив дяченка??? )))))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром