У Гаразджі дітвору вчили плавати

05 Серпня 2017, 14:22
4756

У дитячо-оздоровчому таборі «Сонячний», що знаходиться в селі Гаразджа Луцького району провели дитячу «Школу плавання».

До Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів залучили близько ста дітей. Про це інформує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Дітвора неабияк зраділа проведенню водного свята, адже малеча змогла взяти участь у різних естафетах на воді: «Перенеси м’яч», «Торпеди», «Слухай сигнал».

Під час заходу дітей вчили основним прийомам техніки плавання: видих у воду, занурення тіла у воду, спливання, а також провели змістовну бесіду щодо запобігання нещасним випадкам на воді.

Така «Школа плавання» проводиться у період з першого червня по 31 серпня 2017 року на відкритих водоймах та відкритих сертифікованих різного типу басейнах.

Вони мають відповідати санітарно-епідеміологічним нормам та бути спеціально облаштованими для навчання плаванню з дотриманням техніки безпеки.

Мета заходів – незмінна: ознайомити та навчити дітей і молодь елементам володіння техніки плавання. Крім того, це популяризація здорового способу життя, формування у дітей свідомої потреби у систематичних заняттях фізичною культурою та спортом, профілактика шкідливих звичок.

Після завершення свята найактивніші учасники отримали призи та дипломи за активну участь у заході.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром