Цитатник «Бандерштату»: Анатолій Топольський про музику і любов до життя

04 Серпня 2017, 19:25
4543 Джерело: http://made-inussr.livejournal.com

Відомий український діджей, знаний як Dj Tapolsky, розповів про свою професію та те, як змінилось ставлення до життя після армії.

Анатолій Топольський, окрім того, що веде шоу на радіо Kiss FM і вважається найгастролюючішим діджеєм в Україні, з 2016 року служить в АТО.

***

Я український діджей, граю drum-n-bass, достатньо багато, майже все своє свідоме життя. Років 40 я планую грати drum-n-bass, потім помру.

***

Я щасливий, що живу в Україні і взагалі, що просто живу.

***

Мені подобається те, чим я займаюсь і я далі продовжую цим займатись.

***

На рахунок того, що вигідно, то я не знаю. Я просто займаюсь тим, що мені подобається.

***

Це достатньо сучасна професія і вона дуже крута. В першу чергу, не треба стояти на місці і я не стою на місці. Вона дуже відповідає життю, цьому часу. І з цього погляду вона напевно вигідна.

***

Взагалі діджей – це не складна професія. Якщо хочеш, береш і займаєшся. Мені не складно це робити.

***

Насправді є якась кількість людей, які мене дійсно знають, а є такі, для яких я максимум «бичь» або колишній чоловік коханої Лещенко.

***

Ми цим займаємось вже багато років, але тільки зараз досягли такого рівня, що нас починають випускати відомі світові лейбли і починають запрошувати на гастролі.

***

В Україні дуже багато музикантів копіюють. Щоб бути відомим там, треба бути самобутнім. Тільки зараз ми стали оригінальними і нас почали випускати.

***

Люди скрізь однакові, достатньо убогі в нас маршрутки, але є досить круті люди. Змінюється Україна і взагалі мені дуже подобається наша країна.

***

Ми все робимо безплатно. Все, за що отримуємо гроші – це гастролі. І я вважаю, що це нормально. Я взагалі цим не «парюсь», користуюсь ВК через  VPN.

***

Я завжди любив життя, а після армії ще більше. Це все що мені дала армія – бути щасливим щосекундно.

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром