Червоні троянди та медалі: нагородили найсумлінніших патрульних

04 Серпня 2017, 14:42
3773

В обласному центрі Волині найкращі патрульні отримали подяки та медалі у День поліції.

У невеличкому, але затишному залі, у вузькому колі працівників патрульної поліції зібралися найближчі та найрідніші «побратими» по службі. Усіх присутніх із Днем поліції, який відзначається в Україні вдруге, привітав і відзначив грамотами та медалями т.в.о. начальника УПП у м.Луцьку Дмитро Хмарук. Найкращим працівникам за сумлінне виконання службових обов'язків вручили подяки. Їх отримали офіцери: лейтенанти, капітани та майори поліції.

Символічні медалі-відзнаки від очільника патрульної служби отримали лейтенанти, страші сержанти та майор поліції. Жінки-патрульні отримали прекрасні троянди від Дмитра Хмарука, а чоловіки – добре та похвальне слово.

«Хочеться змінити щось в країні, хочеться зберігати громадський порядок. Треба, аби люди розуміли, що наша робота нелегка. Потрібна підтримка та розуміння. На психологічному рівні треба знаходити контакт із людиною, а це не завжди вдається», – ділиться Сергій Монич.

Заступник начальника УПП у м. Луцьку Роман Буховець подякував за щоденну сумлінну працю, яка ведеться «на повну» і навіть більше, ніж на 100%. 

«Поєднувати дітей та службу майже нереально. Дуже рідко бачу дітей. Це важко, як морально, так і фізично. Небезпечним у нашій професії є те, що ти ніколи не знаєш, наскільки небезпечним є кожний виїзд. Усяке буває», – зазначає Анна Григорчук.

Куратори Соціальної програми «МИ СВІДОМІ» привітали та вручили подяки полісменам.

Керівництво УПП відзначило подяками і колективи місцевих ЗМІ за активне висвітлювання процесу нового набору до лав патрульної поліції. 










 

Коментарі
04 Серпня 2017, 18:55
З святом! Півтора роки: вхідні двері головного входу відриваються, стіни обдерті, видерті по живому, дах обривається, забор осипається, приміщення було після капітального ремонту!!<br/>..... &quot;маневицький&quot; та &quot;цуманьський&quot; пост - службу несуть рівненські копи, бо на Волині з патрульної поліції повтікали .... , а рівненських хватає ( не втікають)чому? можливо варто придивитись до керівництва патрульної поліції Луцька?? їх професійність???
05 Серпня 2017, 01:28
Ну ти зовсім не свідомий, ДАІ !
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024