«Відпускними і не пахне»: працівникам найбільшого вишу Волині не платять зарплату

03 Серпня 2017, 13:58
2249

У Східноєвропейському національному університеті понад два місяці працівникам не виплачують заробітну плату.

Працівники університету розповіли, що відпускні взагалі нікому не платять й не пояснюють, чому затримка та коли дадуть гроші. Щодо зарплати - її теж виплатили не всю, лише частину, - пише ІА Волинські новини.

«Зазвичай нам зарплату дають до кінця місяця, і от, сьогодні вже 3-серпня, а за липень дали лише 40%. Більше того, людям відпускні не платять», - розповіла працівниця навчального закладу, яка попросила не називати її ім’я.

Втім, окремі працівники не мовчать, а говорять про затримку коштів публічно. 

«Почався другий місяць відпустки... а відпускними і не пахне.. Мабуть, вважають, що багато зеленої трави і можна пастись... правда, жити теж, мабуть, треба у шалаші - чим заплатити за квартиру.. «спасибо партии родной и (тут не знаю, кому саме - Гройсману, Порошенку чи ще комусь..) лично...», - пише старший викладач кафедри філософії та релігієзнавства СНУ Наталія Динько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Заступник головного бухгалтера навчального закладу Любов Тютюнник відмовилася коментувати ситуацію. Інформацію не спростувала, але й пояснювати причини цьому теж відмовилася.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром