Волі: діти влаштували у фонтані аквапарк

02 Серпня 2017, 19:00
5217

Біля луцьких фотанів від спеки рятуються усі: і дорослі, і діти, і птахи.

У місті вже другий день тримається неймовірна спека. Видання Район.Луцьк вирішило підглянути, як лучани охолоджуються біля фонтанів, та які з них взагалі працюють.

Фонтан напроти гімназії №4 працює, хоча й людей майже немає. Вдалося помітити одного чоловіка, який купав дівчинку, швидше за все, онучку. Та каже, що вода тепленька. 


До фонтану підлітають купатися навіть пташки.


 

Напроти головного корпусу Лесиного вишу - аншлаг. Ні, чоловіків у «тільняшках» немає, зате дітвора влаштувала собі тут аквапарк.






 

Якшо хтось сподівався, що на День ВДВ хтось справлятиме свої потреби у фонтан, то ви будете розчаровані. Води у цьому фонтані як не було, так і нема. 



 

А от фонтан на вулиці Лесі Українки цього дня таки запрацював. Щоправда, заховатися від спеки у тінь не вдасться.

Фото з Facebook-сторінки Ольги Дорошенко
Фото з Facebook-сторінки Ольги Дорошенко

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром