Програміст з Кремнієвої долини провів майстер-клас для луцьких «айтішників»

02 Серпня 2017, 14:42
8821

Лучанин Андрій Жицький, який вже понад три роки займається розробкою програмного забезпечення в Сан-Франциско, приїхав до Луцька, аби провести майстер-клас для місцевих початківців.

Зустріч відбулася 1 серпня в рамках безкоштовного проекту Technology Nation, який організовує фонд BrainBasket в багатьох містах України, зокрема, і у Луцьку.

Упродовж навчання в проекті учасники виконують завдання Гарвардського курсу CS50. На одному з таких завдань, в якому потрібно мовою програмування C написати код для підбору паролів, вирішив зупинитися Андрій.

Він продемонстрував учасникам, як можна написати код для перебору паролів різної довжини одним циклом, а не кількома. Таким чином код стає більш читабельним та універсальним.

Зважаючи на критичний брак часу, у багатьох учасників залишилося чимало питань до спеціаліста Кремнієвої долини. Та Андрій Жицький пообіцяв, що навідається на заняття ще раз у кінці серпня, коли знову приїде в Україну.

Зауважимо, що нині у Луцьку в рамках проекту Technology Nation навчається дві групи.

Крім того, в травні 2017 року в обласному центрі Волині стартували курси з вивчення мови програмування JavaScript для учасників АТО, ініціатором якого теж є фонд BrainBasket.

Варто наголосити, що курси є безкоштовними і кожен охочий може на них потрапити. Потрібно лише зареєструватися на офіційному сайті фонду.





 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром