Олексія Шума: лучанка просить зрізати гілки, які можуть залишити вулицю без світла і зв'язку

02 Серпня 2017, 14:20
2179

Лучанка звернулась до влади обласного центру Волині з проханням посприяти якнайшвидшому зрізанню гілок з дерев, які постраждали під час буревію.

Своє звернення 1 серпня залишила на платформі Відкрите місто Вікторія Денищук.

За її словами, після буревію у Луцьку 29 червня на вулиці Олексія Шума гілки деяких дерев «понадламувались на висоті приблизно 3 метри», але не впали на  землю, а зависли та притиснули до дерева телефонний та електричний кабелі.

Самостійно, без спеціального обладнання, місцеві жителі не в змозі обрізати аварійні гілки, оскільки такі дії можуть призвести до обриву кабелів та загрожує життю.

Авторка допису повідомила, що із проханням про допомогу вони вже звертались до «Укртелекому» – там їм відмовили, – та в оперативну службу реагування міськвиконкому. Втім, і бригада з «Волинбобленерго» не стала зрізати гілки, оскільки, мовляв, «кабеля цілі та не "іскрить"(зі слів працівників бригади)».

Лучанка підкреслила, що на вулиці Шума проживає велика кількість дітей, «а гілка може обірватись та розірвати кабеля та електропрводи – зрозуміло наслідки можуть бути жахливі».

До того ж, жінка попросила зрізати два аварійних дерева на тій самій вулиці.

Читайте також: Волі: досі не прибрані небезпечні наслідки буревію






 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром