Лучанам розкажуть, як у місті дружно жити тваринам і людям

04 Грудня 2015, 15:32
2991 Джерело: quadruped.ru

Лекції про гармонійне співіснування людей і тварин в умовах урбанізації відбуватимуться у формі живого діалогу між учасниками та лектором.

У середу, 9 грудня, о 14:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (проспект Волі, 2) відбудеться презентація нового освітнього проекту «Живі діалоги» – циклу лекцій про гармонійне співіснування людей і тварин в умовах урбанізації, повідомляють організатори у Facebook.

Лектор проекту: громадський діяч та реабілітолог дрібних домашніх тварин Вероніка Федосова-Цибульська.

Лекції відбуватимуться у формі живого діалогу між учасниками та лектором.

Спеціальні гості кожної тематичної зустрічі – ручні тваринки єдиного на Волині розплідника декоративних тварин «Lovely Pet» та вихованці міні-притулку «Веселий хвіст». Як обіцяють організатори, із ними можна сфотографуватися.

Учасників зустрічей просять приносити м’які та пластмасові б/в іграшки, старі рушники, постіль, пледи та ковдри, які стануть у нагоді мешканцям міні-притулку для тварин.

Довідки телефонами: (0332) 72-39-95 та +38063-371-47-20.


 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
04 Грудня 2015, 23:44
нехай розкаже ця лекторка про : Багато хвороб від тварин необхідно лікувати досить довго. Можуть бути і летальні наслідки. Наприклад, якщо вагітна жінка інфікується від кота токсоплазмозом, це може призвести до народження дитини із вадами.Можуть переносити багато інфекційних та паразитарних хвороб: сказ, лептоспіроз, деякі глистові інвазії (токсокароз, ехінококоз, стронголоїдоз). Іноді інфікована тварина виглядає цілком здоровою, без будь-яких клінічних ознак хвороби,а Туберкульоз собак і кішок?так що потрібно спочатку думати а потім робити щось ......
05 Грудня 2015, 02:31
Тоді не треба селянам розводити тварин бо і від них хворобу можна підчепити. А взагалі, мийте руки частіше і буде все добре. Від людини набагато більше хвороб розноситься.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром