Данила Галицького: депутати підтримали розбудову «Техасу»

04 Грудня 2015, 14:49
3486 Джерело: volynpost.com

Луцька міськрада на сесії ухвалила проект дозволу на відведення земельної ділянки для розбудови бару з готелем у Старому місті.

Депутати голосували за рішення під час першої сесії міської ради 3 грудня, пишуть ІА «Волинські новини».

Обранці громади розглянули питання про надання підприємцю Корнієнку А.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування бару та готельних номерів на вулиці Данила Галицького, 1-а (орієнтовною площею 0,06 гектара).

Зі слів начальника управління земельних ресурсів Сергія Шабали, є погодження дирекції історико-культурного заповідника та декларація про готовність об’єкта до експлуатації (реконструкція), зареєстрований об’єкт нерухомості.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що досвід показує, що погодження історико-культурного заповідника майже нічого не значить, адже часто погоджують будівництво об’єктів на території Старого міста, які суперечать здоровому глузду. Він зазначив, що заклад за цією адресою («Стара підкова» або ж «Техас») дуже одіозний, там трапляються постійні проблеми з дотриманням правопорядку, регулярно з’являються повідомлення про те, що там дебоширять нетверезі особи. З цієї причини депутат закликав не підтримувати проект рішення.

На це міський голова Микола Романюк відповів, що у такому разі до міського бюджету не надходитимуть кошти. Він припустив, що після звернень у патрульно-постову поліцію у вказаному місці вдасться навести лад.

Депутати підтримали проект рішення.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром