У місті Суми неадекватна лучанка ледь не викрала дворічну дитину, але цьому завадили перехожі

01 Серпня 2017, 07:40
2345

Прості перехожі перешкодили спробі кіднепінгу серед білого дня.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

За словами очевидців, жінка схопила дитину та побігла до машини, котра її начебто чекала. Увагу перехожих привернула 14-річна дівчинка, котра бігла за жінкою та благала віддати їй дитину. Небайдужі громадяни зупинили викрадачку і утримували її до приїзду поліції.

У свою чергу, патрульні, які прибули на виклик, мусили захищати викрадачку від самосуду, який ледь не вчинив батько дитини.

Як згодом з'ясували правоохоронці, затриманій 30 років, у Суми вона приїхала з Волині півтора місяця тому з єдиною метою – викрасти дитину. «Спочатку вона повідомляла, що враховуючи те, що в неї нема дітей, хотіла таким чином собі сина, а потім на допиті пояснила, що хотіла викрасти з метою жебракування в місті Луцьк», – розповів керівник міської поліції Павло Карабута

Матір викрадачкиу свою чергу,  стверджує, що її донька є психічнохворою. «Хай зв'яжуться з Луцьком, з психлікарнею. Вона на обліку, вона під закриттям у четвертому відділенні», – запевнила вона.

За фактом викрадення дитини поліція відкрила кримінальне провадження. Викрадачці загрожує до 5 років ув'язнення. На затриману також чекає психіатрична експертиза, яка і визначить, чи осудна ця жінка. 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39