Суд по бізнесмену Мігасу перенесли на День Луцька

31 Липня 2017, 15:05
2440

Луцький міськрайонний суд знову відклав рішення у справі Володимира Мігаса, який у нетверезому стані збив 16-річного юнака, коли знаходився за кермом автомобіля. 

Таке рішення суддя Михайло Квятовський ухвалив після клопотання захисника потерпілого, який попросив суд перенести засідання через стан здоров'я. Крім того, захист потерпілого на наступне засідання зобов'язався надати усі необхідні медичні документи. 

У свою чергу, представники прокуратури вимагали у суду у рамках запобіжних заходів використати для обвинуваченого електронний засіб контролю, а також не дозволяти йому керувати транспортними засобами та відлучатися від населеного пукнту, у якому проживає.

Нагадаємо, що 8 грудня 2016 року, близько 11:30, 58-річний мешканець Луцького району, директор приватного підприємства Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), збив 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Після того, як збив дитину, водій не зупинився, не надав першу медичну допомогу, продовжив рух та зачепив ще два транспортних засоби.

Станом на сьогоднішній день потерпілий – Влад Андрушків – так і не прийшов до тями. Його хочуть перевезти на лікування до Польщі. 

У підсумку, суддя задовольнив клопотання захисту потерпілого та частково – клопотання прокурорів. До 30 вересня Володимиру Мігасу дозволили пересуватися у межах Волинської області.

Наступне засідання призначили на 25 серпня. Розпочнеться воно о 10:00. 

Коментарі
31 Липня 2017, 18:16
Таких стріляти треба....
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром