Чим дивував лучан шостий «Lutsk Food Fest»

31 Липня 2017, 10:36
2617

До свого завершення підійшов черговий Lutsk Food Fest, що традиційно проходить у стінах Замку Любарта.

Про це повідомляє «Волинський інформаційний портал».

З самого ранку на відвідувачів фестивалю чекали десятки наїдків на різний смак і вміст гаманця: від картопляних чіпсів власного виробництва і до вишуканих морських делікатесів; від низькокалорійних десертів без цукру до соковитих реберець та ковбасок.

Попри загальні очікування, гостей на фестивалі було менше, ніж на минулому, весняному. 

За словами організаторів, це, у першу чергу, пов’язано з тим, що на вулиці липень і прекрасна погода. У всіх відпустки і відпочинок, людям просто-напросто не до фестивалів.

До слова, поки лучани куштують гастрономічні шедеври поза межами міста, на Food Fest під назвою «Італійський дворик», як не дивно, завітав італієць Нікола.

«Ну, перш за все, слід зауважити, що страви, представлені на фестивалі італійськї кухні повинні бути більш італійськими. Але, загалом, мені тут дуже подобається. От чого тут не вистачає – це прошуто і формаджо, - (сміється – ред.), - але висновок такий: гарне у вас свято. Проводьте його частіше», - прокоментував чоловік.

Окрім ласощів, творці фестивалю не забули і про розваги, бо ж «не хлібом єдиним», як то кажуть. Дітям – олівці, батут, битви соломою та мечами, настільні ігри та гончарський круг. Дорослим – зумба, алкоголь, кальян.





















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром