Олександра Товстенюка спіймали п'яним за кермом, – ЗМІ

31 Липня 2017, 08:57
Олександр Товстенюк 4913
Олександр Товстенюк

У Луцьку патрульні поліцейські зупинили голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка

Це трапилося увечері 30 липня на проспекті імені Василя Мойсея, повідомили Інформаційному агентству ВолиньРost очевидці.

Після зупинки автомобіля, за кермом якого був Олександр Товстенюк, патрульні попросили його пройти тест на вміст алкоголю в крові за допомогою приладу «Drager». Після того, як він відмовився проходити його на місці, Товстенюка відвезли до наркологічного диспансеру, аби освідувати там. За інформацією джерела, в диспансері результат освідування показав перевищення норми алкоголю.

Опісля патрульні доставили водія знову на проспект Василя Мойсея, де залишилася автівка. Машину приїхав забрати керівник «Варти порядку» Олександр Тиводар.

В той час на місце зупинки прибув громадський активіст Сергій Рижков, який зняв коротке відео:

Зауважимо, це не вперше патрульні зупиняють представників команди "УКРОПу" на Волині. 19 лютого ЗМІ повідомили інформацію, що прес-секретаря "Варти порядку" Олександра Волянюка, який перебував за кермом нетверезим, затримали патрульні.

Натомість сам Волянюк таку інформацію заперечив. Згодом він не з’явився у судове засідання. У результаті суд його виправдав за відсутності події складу адмінправопорушення.





 

Коментарі
31 Липня 2017, 12:23
Це трішки для апетиту
31 Липня 2017, 13:52
Де вказані промілі? Допуск 0,2-не пьяний!
01 Серпня 2017, 02:01
Якщо не вивалився на дорогу, не п'яний.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром