У Луцьку «терористи» захопили стратегічний об'єкт

28 Липня 2017, 17:20
3726

«Легендою» завершального етапу начань силовиків у обласному центрі Волині стала малоймовірна подія: уявні «терористи» захопили військовий аеродром.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

На завершальному етапі атнитерористичних навчань, які тривають у Луцьку три дні, «терористи», за легендою, захопили аеролром і взяли військових, вимагаючи грошей.

Перемовини з «терористами» вела Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Волинській області за участю Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, прикордонників та ЗСУ. Свій штаб вони розмістили неподалік заводу «Мотор» у Луцьку.

Дещо раніше ми повідомляли, що вулицю Ківерцівську, яка веде до аеродрому, перекрили через антитерoристичні навчання силoвиків.

На відео можна побачити, як штурмова група СБУ під прикриттям бронетехніки готується «відбивати» важливий стратегічний об'єкт – військовий аеропорт:

Управління СБУ у Волинській області закликає жителів міста з розумінням поставитись до можливих незручностей та зберігати спокій.

Також працівники СБУ нагадують кожному волинянину, що, у разі виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб, потрібно негайно повідомляти у правоохоронні органи області за номерами телефонів: (0332) 24-22-10; 097-791-19-11 (черговий УСБУ) або 102.












 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром