Флешмоб на підтримку медіамагната Пащенка підірвав соцмережі

28 Липня 2017, 13:18
3178

Флешмоб #я_з_патіо у соціальній мережі Facebook на підтримку власника згорілого готельно-ресторанного комплексу Patio di Fiori Володимира Пащенка розпочав колишній перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Заклад був застрахований в компанії АХА і за інцидент власник отримає компенсацію, пише ІА Волинські новини.

Деякі чиновники та бізнесмени підтримали ініціативу: написали співчутливі пости у соцмережах з хештегом я_з_патіо та придбали сертифікати на 250 грн, які планують витратити у відновленому ресторані. Проте багатьох лучан обурив флешмоб, адже екс-чиновники і підприємці закликають «скинутися» ресторатору.

До Тараса Яковлева уже приєдналися екс-радник міського голови Богдан Гончарук, член «Самооборони Волині», підприємець Олександр Ніколайчук, обіцяли долучитися низка чиновників, піарників, медійників та бізнесменів.

Тим часом громадський діяч Ілля Токаренко написав:

Думки коментаторів у соцмережі розділилися. До прикладу, коментарі в одній з найбільших Facebook-груп міста «Наш Луцьк»:




Окрім того, пропонують альтернативний флешмоб та використовують хештег я_не_з_патіо.



 

Коментарі
28 Липня 2017, 18:05
Вам усіт реба до психіатра звернутися поки не пізно. Ви б ще так на АТО гроші збирали чи на школу а не на гадюшник для алкоголіків і проституток
28 Липня 2017, 18:15
«Термінoвo пoтрібні дoнoри з 4 - групoю крoві хлoпчику-лучанину Павлику Oлександру 2006 рoку нарoдження, який перебуває на лікуванні у oнкoвідділенні oбласнoї дитячoї лікарні.
28 Липня 2017, 19:49
І ЧОГО ВСІ ЦІ ФЛЕШМОБІВЦІ НЕ БУЛИ В ТОМУ РЕСТОРАНІ
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром