Луцька «Волинь» зазнала шокової поразки у Львові

26 Липня 2017, 22:11
3201

Підопічні Ярослава Комзюка із розгромним рахунком поступилися ФК «Львів», та безславно залишили Кубок України на стадії 1/32 фіналу турніру.

До міста Лева «Хрестоносці» їхали у ослабленому складі – серед гравців не вдалося помітити Юрія Романюка та Артема Дудіка. Утім, перший тайм матчу проти господарів стадіону «СКІФ» навряд чи міг передбачити щось погане для лучан: лише на 18-й хвилині гри львів’яни втратили хороший шанс забити, коли після подачі з флангу досвідчений Ігор Ощипко головою пробив повз ворота волинян.

За якихось десять хвилин Ярослав Комзюк змушений був провести першу заміну, адже травмувався головний форвард команди Сергій Петров. Замість нього на поле вийшов Євген Могіль.

А на 37-й хвилині сталася кульмінація поєдинку. Спочатку гравці «Волині» Юрій Тетеренко та Андрій Ляшенко розіграли на правому фланзі непогану комбінацію, після якої перший з них виконав подачу в карний майданчик господарів поля, а там ніким не прикритий Владислав Шаповал головою розстрілював ворота «Львова» – вище воріт. А емоції 11-го номера луцького клубу після втраченого моменту призвели до жовтої картки від головного арбітра матчу Олександра Соловяна. Для Шаповала вона була уже другою, тож гості поєдинку залишилися у меншості більш ніж на половину ігрового часу.

А далі почалося «шоу» від голкіпера «Волині» Андрія Марчука. Наприкінці першого тайму він помилився на виході після подачі львів’янами кутового, а на дальній стійці самісінького лишили форварда господарів Сергія Кисленка – 1:0.

У другому таймі лучани навіть у меншості старалися тиснути на ворота суперників, і періодами затискали їх у власному штрафному серіями стандартів. Однак у середині тайму ми знову пропустили. Тут уже Андрію Марчуку довелося демонструвати усю свою «майстерність» – на не надто небезпечну подачу Гліба Бухала з центра поля він вибіг так, що «кулястий» просто через нього перелетів до сітки воріт – 2:0.

Уже за дві хвилини деморалізовані волиняни пропустили втретє – контратаку львів’ян точним ударом завершив Сергій Кисленко. У відповідь Євген Могіль та Назарій Нич змогли заштовхати у сітку господарів поля один гол, однак його арбітр скасував. Схоже, через положення поза грою.

А далі своє взяли емоції наших гравців: Сергій Мелінишин у відповідь на провокацію суперників побіг «розривати його на частини», а таке у футболі вважають неспортивною поведінкою. Тож волиняни догравали матч удев’ятьох.

Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував рахунок 0:3 – гіркий підсумок для «Волині», яка залишила Кубок України у першому ж його основному раунді. А виправлятися за такий провал хлопці будуть уже 30 липня, коли у Краматорську зіграють матч 3 туру Першої ліги чемпіонату України проти місцевого «Авангарда».

Читайте також: Сьогодні «Волинь» зіграє у Кубку України

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментарі
27 Липня 2017, 13:16
розженіть це кодло биків паразитів і не позорте місто
27 Липня 2017, 23:19
Не ганьбіть слово хрестоносці, називаючи ним команду містечкових футболістів.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром