Львівська: підприємці вирішили, куди перенесуть ринок

26 Липня 2017, 17:58
2865

Підприємці ринку «Львівський» підшукали собі нову ділянку, де планують продовжувати торгівлю, втім, деякі питання поки що залишились відкритими. 

Про це стало відомо 26 липня,  під час зустрічі підприємців із представниками Луцької міської ради, повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, через конфлікт між підприємцями ринку «Львівський» та приватним підприємцем Русланом Юзвою, «базарники» вимушені шукати собі нову площу для розміщення торгівельних точок. Поки що торгівля триває на старому місці, проте в.о. мера Григорій Пустовіт порадив знайти нове місце для розташування торгівельних точок до 1 вересня.

Як стало відомо сьогодні, земельна ділянка, де планують торгувати в майбутньому, також знаходиться на вулиці Львівській – біля будинку № 112.

Втім, план, який підготували торгівці, викликав чимало зауважень щодо відповідності нормам. Зокрема, підприємці перевищили дозволену відстань до розміщеного поблизу житлового будинку й не виокремили місця для паркування автомобілів.

Також йшлося про те, що замість торгових рядів на ділянці можна розмістити торговий центр, але для цього потрібно змінювати цільове призначення цієї земельної ділянки. Окрім того, підприємцям запропонували провести збори, аби вони прийняли спільне рішення про спорудження торгового центру чи розташування кіосків.

Як відзначив заступник міського голови Олександр Рачков, це питання необхідно вирішити якнайшвидше. Для цього підприємці у випадку надання переваги тимчасовим спорудам мають підготувати проект розміщення кіосків на новій ділянці, відповідно до чинних норм, та представити уніфікований проект зовнішнього вигляду для тимчасових споруд.

Отож, до 1 серпня підприємці мають погодити рішення із власником земельної ділянки та підготувати проект, а до 1 вересня узгодити все із міськрадою, аби можна було створити робочу групу для оцінки доцільності видачі відповідних дозволів.


 

Коментарі
26 Липня 2017, 22:27
І НАЩО МЕНІ ТОЙ БАЗАР ПІД ВІКНАМИ
28 Липня 2017, 10:10
одноголосно в горохів
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром