Сьогодні «Волинь» зіграє у Кубку України

26 Липня 2017, 09:22
2845

Підопічні Ярослава Комзюка у виїзному матчі перевірять на міцність суперників з ФК «Львова».

Нагадаємо, що волиняни уже розпочали сезон двома поєдинками у чемпіонаті України серед команд Першої ліги. Один із цих матчів волиняни програли на виїзді чернігівській «Десні» (0:1), а інший у Луцьку звели унічию з «Балканами» з Одеської області. Сьогодні ж «Хрестоносці» візьмуть старт у Кубку України: на стадії 1/32 фіналу вони гратимуть проти ФК «Львова».

Читайте також: Небесні сльози – не до голів: «Волинь» не зуміла обіграти «Балкани»

Суперник для луцької команди – не новий. Проти команди, яку заснували 2006-го року, «Волинь» уже грала на рівні Першої ліги чемпіонату України. Баланс зустрічей позитивний: 3 перемоги при двох поразках та одній нічиїй (різниця м’ячів 7:6). З 2012-го року ФК «Львів» розформувався і лише через чотири роки відновив існування. Цього сезону команда отримала право на участь у чемпіонаті України серед команд Другої ліги.

Цікаво, що команда під назвою ФК «Львів» існувала і у 1993-2001 роках, однак вона не має нічого спільного з нинішнім клубом. Утім, якщо враховувати до особистих зустрічей і той колектив, то «Волинь» зі «Львовом» - доволі принципові суперники: 16 матчів, 6 перемог «Волині», 5 поразок та 5 нічиїх з різницею голів 20:16.

До слова, саме той «Львів» - єдиний, який зустрічався з луцькою командою у рамках Кубка України. 1 вересня 1994 року знову ж таки на стадії 1/32 фіналу гості з міста Лева заїхали в гості до нашого аматорського «Підшипника» - і отримали «по самі не хочу» (0:2).

Гравці «Волині» налаштовані на гру позитивно. Головний тренер команди Ярослав Комзюк ще після гри проти «Балкан» відзначив, що його підопічні створюють багато моментів, а він не здивується, якщо «прорве» їх у плані забитих м’ячів якраз протягом виїзного турне у іграх проти «Львова» та «Авангарда».

Обслуговувати гру буде Олександр Соловян з Києва. Йому допомагатимуть асистенти Володимир Дорошенко з Житомира та Віталій Федорок з Чернігова, а також резервний арбітр – Віталій Блавацький зі Львова. Інспектор матчу – рівнянин Володимир Криницький.

Гра відбудеться сьогодні у Львові на стадіоні «СКІФ». Початок гри – о 19:00. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром