Занести до ветклініки незареєстровану тварину буде не так просто

25 Липня 2017, 21:11
2823

Муніципальна поліція проводитиме в обласному центрі рейди там, де містяни вигулюють домашніх тварин.

Про це 25 липня розповіла директор КП «Ласка» Богдана Новарчук під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, інформує ВолиньPost.

Рейди будуть проводити, аби з'ясувати, чи тварини, яких вигулюють лучани, є зареєстрованими. У разі, якщо тварина незареєстрована, проводитимуть роз'яснювальні роботи з власниками чотирилапих або штрафуватимуть. Також планують зробити рейд до ветеринарних клінік з такою ж метою.

Директор КП зауважила, що під час сесії Луцької міської ради було прийняте рішення про реєстрацію домашніх тварин. Проте не всі власники тварин виконують це рішення. Саме тому, мовляв, довелось просити про допомогу муніципальну поліцію.

«Була зроблена реєстрація домашніх тварин у програмі Animal-ID місто Луцьк. Було затверджено сесією Луцької міської ради рішення про те, що обов’язково кожна ветеринарна клініка або лікар повинні зареєструвати домашню тварину. На жаль, не всі власники це роблять», – зазначила Богдана Новарчук.

«Тому ми просимо допомоги в нашої муніципальної поліції і отримуємо позитивний відгук на це. Будуть проведені рейди в місцях вигулу домашніх тварин. А зараз погодились на наше звернення, і муніципальній поліції дозволено зробити рейди біля ветеринарних клінік. Коли людина буде заходити до клініки, муніципальна поліція буде питати, чи тварина зареєстрована. Якщо ні, то попросять зареєструвати. Відразу штрафувати не будуть за відсутність реєстрації, а проводитимуть роз'яснювальні роботи», – додала вона.

Читайте також: Ігор Поліщук розповів, коли можуть звільнити директора КП «Ласка»

Коментарі
26 Липня 2017, 00:24
Якісь ненормальні.
26 Липня 2017, 01:00
Нехай би звертали увагу на більш важливіші питання,які турбують Лучан.А реєстрація тварин буде проходити безкоштовно чи за кошти власника тварини?
26 Липня 2017, 01:23
Ви там взагалі потупіли???<br/>тепер будуть не зареєстровані щей без прививок.
26 Липня 2017, 11:44
Ще цю бабу собаковода не вигнали?
26 Липня 2017, 12:19
Обовязково зареєструйте мене і всіх моїх дітей. Тільки віх-всіх, нікого не забудьте, а то обіжусь.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром