Соборності: залишилися майданчики від «совєтів»

25 Липня 2017, 19:44
2640

Одна із головних вулиць міста залишається без нових спортивних майданчиків.

Усе, що мають діти на проспекті Соборності, зовсім не відповідає ні естетичним смакам, ні функціональним можливостям. Двори один через один мають гарні спортивні майданчики. Декому пощастило менше: діти мають лише гойдалку та лавку. Не позаймаєшся і не пограєшся, правда? 

Усе, що мають діти – уже старе, і потребує, як мінімум ремонту, а в кращому випадку – оновлення. Але поки що про це ніхто не думає, бо ні в батьків, ні у влади немає коштів. 

 «Кошти для оновлення майданчика не виділяють. Доводиться гратися дітям тут, а про спортивні майданчики зовсім не йде річ, бо потрібно знайти спонсора, а його немає. Нікому воно не потрібне», – стверджує одна з мам.

«Зараз літо, і дітям немає де дітися. За комп'ютерами не дозволяю довго сидіти, бо то не діло. А на вулиці на гойдалці кататися набридає. На секції не ходимо, бо всюди треба платити, а ми не так багато заробляємо, щоб давати гроші і на секцію, і на одяг, і на змагання», – ділиться мати 9-річного Сашка.

Для того, аби не сидіти вдома, дівчата змушені їздити в Палац учнівської молоді. Хоча там ходять не на спортивні секції, а на танці, то не скаржаться, а навпаки, їм подобається виступати на сцені, брати участь у різних заходах і просто розвиватися.

Читайте також: Кравчука: ніхто нічого не робить для розвитку спорту






 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром