«Підпал «Patio di Fiori» стався через новий амбітний проект», – співвласниця закладу

24 Липня 2017, 12:58
5835

Дружина Володимира Пащенка, співвласниця ресторанно-готельного комплексу «Патіо ді Фіорі» Олена Пащенко стверджує, що підпал закладу пов'язаний з професійною і громадською діяльністю її чоловіка.

Про це вона повідомила у коментарі виданню «Волинь24». 

«Справа в тому, що останні місяці він працює над новим – масштабним і амбітним проектом – новим телевізійним каналом. Плани серйозні: студія, великий штат журналістів, новий для регіону і ультрасучасний підхід до створення новин», - зазначає Олена Пащенко.

За її словами, це не подобалося окремим впливовим людям. І очевидно, що вони не хотіли запуску цього проекту. 

«Дивне співпадіння: вогонь знищив не лише ресторан і готель. А й приміщення, де якраз вівся ремонт і де повинна була розміщуватися студія майбутнього каналу», - каже жінка.

«Та найгірше у цій ситуації – те, що нападники і ті, хто їм наказав це зробити, готові були вбити людей. Адже у приміщенні, куди кинули запал, були і гості готелю, і персонал закладу. Хвала Богу, всі лишилися живі. Дуже сподіваюся, що правоохоронні органи знайдуть і покарають винних. А ресторан і готель ми, дасть Бог, відбудуємо. І будуть вони ще кращі, ніж були», - додає Олена Пащенко.

Нагадаємo, щo пoжежа в гoтельнo-рестoраннoму кoмплексі «Patio di fiori» сталася сьoгoдні внoчі. Пoжежники гoдину бoрoлися з вoгнем. Пoстраждала oдна людина.

Читайте такoж: Смoрід, вибиті шибки і чoрнoта: як виглядає після пoжежі «Patio di fiori»

Власник закладу вважає, що гoтельнo-рестoранний кoмплекс Patio di Fiori спалили пoказoвo.

Коментарі
26 Липня 2017, 12:27
якби хотіли спалити по серойзному, то спалили б; а то так, присмалило. А спихнути на когось своє недбальсто ( коли і як там перевіряла пожежна інспекція ???) то всі вміють. А може й самі для якихось своїх цілей підпалили ?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром