Мерія роз’яснила, чому економити вигідно навіть із субсидіями

02 Грудня 2015, 12:44
4177 Джерело: val.ua

Інформація про розмір призначеної лучанам субсидії та її терміну буде відображена у квитанції в усіх пунктах прийому комунальних платежів Луцька щомісяця після 5 та 20 чисел.

Про це повідомляє департамент соціальної політики міськради.

Зокрема громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов'язані щомісячно сплачувати свою обов'язкову частку витрат на оплату цих послуг. Однак, коли вартість фактично використаної послуги менша, ніж обов'язкова частка витрат на оплату цієї послуги, громадяни сплачують її фактичну вартість.

«Сума субсидії, яку департаментом соціальної політики було переказано на рахунки організацій-надавачів житлово-комунальних послуг для оплати їх вартості в розмірі соціальних нормативів і яка не використана домогосподарством внаслідок економії споживання послуг, зараховується організацією як оплата послуг, у тому числі обов'язкової частки платежу домогосподарства, на наступні розрахункові періоди», – повідомляють у міськраді.

Якщо городянин уже прийняв рішення про відмову в призначенні житлової субсидії, то повідомлення із зазначенням про причину відмови надсилається поштою на адресу заявника.

Нормативи споживання послуг:



Коригуючий коефіцієнт для розрахунку розміру витрат теплової енергії, електричної енергії, природного газу та інших видів палива на потреби опалення для домогосподарств Волинської області залежно від типу будівель:


Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром