Вересневе: новий аспект у вирішенні проблеми смороду у місті

23 Липня 2017, 15:38
2345

Гнідавський цукровий завод повідомив владі обласного центру Волині, коли припинить відкачувати фекальні відходи з мікрорайону Вересневе на свої поля фільтрації.

Неприємний запах в місті повністю не зник, хоча періодичність його появи зменшилась. Про це розповів заступник Луцького міського голови та депутат Луцькради Костянтин Петрочук в ефірі передачі «Луцький депутат», інформує Конкурент.

Як стверджує обранець громади, зараз сморід з'являється на декілька годин зранку і увечері. Він зазначив, що ця проблема не може вирішитись «за два дні», адже Гнідавський цукровий завод п'ятнадцять років відкачував фекальні відходи з Вересневого на поля фільтрації.

Читайте також: «Якщо смердить, то хай усім»: лучанин пропонує «переселити» депутатів

«На сьогодні (...) вже виділені кошти міською радою, і завершено проект на добудову другої черги каналізаційних мереж. Зараз ми на етапі експертизи, після якої приступаємо безпосередньо до виконання робіт», – заявив депутат, і додав, що цукровий завод прислав міській раді попередження про те, що з 25 серпня зупиняє відкачування фекальних відходів міста на поля фільтрації.

Саме тому міська рада буде максимально намагатись «вписатись» у ці строки, і до початку навчального року «забрати» фекальні відходи в міську мережу.

Читайте також: Григорій Пустовіт назвав основне джерело смороду у Луцьку

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром