Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів

21 Липня 2017, 17:30
1931

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як у селі Дерно Ківерцівського району святкували Івана Купала. Захід спеціально перенесли на тиждень, дочекавшись закінчення Петрового посту. Бо ж Купало — найдивовижніше народне свято, в якому переплелися християнські та язичницькі вірування. Родзинкою заходу стало те, що його проводили з дотриманням волинських звичаїв. Послухати пісень, пострибати через багаття та посмакувати кулешу прийшли не лише місцеві – на гостину в Дерно з’їхалися гості з семи областей.

У Камінь-Каширському районі нашестя диких свиней. Звіра стільки розвелося, що в лісах їм бракує корму. Відтак вепри сміливо йдуть на людські поля і нищать врожаї. Із селянами спілкувався журналіст нашої газети.

На Шацьких озерах – ажіотажний пік сезону. Близько 130 садиб, котеджів і баз відпочинку вже встигли обслужити 30 тисяч курортників. Ціни вражаючі, але побільшало розваг.  Як із максимальною користю та вигодою відпочити на Світязі, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Занесений до Червоної книги України, неймовірно рідкісний звір – рись звичайна – після раптового зникнення в 2010-му повернувся у поліські ліси. Принаймні хижака бачили в трьох лісництвах, а в заповідній Цуманській пущі навіть відзняли на відео самку з двома рисенятами. Про мандри «усміхненого кота-велетня» читайте на сторінках газети.

Володимирський лікар Олег Ємчик в інтерв’ю нашому виданню пояснив, чому анестезіологічне відділення є своєрідним бійцівським майданчиком. Адже щодня у стінах лікарні триває боротьба за життя. Розмову з медиком читайте на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром