Літнього лучанина можуть визнати винним у розбещенні 8-річної дитини, – ЗМІ

21 Липня 2017, 14:18
фото ілюстративне 5367
фото ілюстративне

Луцькі правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтєю Кримінального Кодексу України «Розбещення неповнолітніх».

67-річного лучанина звинувачують у розбещенні неповнолітньої дитини, повідомляє ІА Волинскі новини з посиланням на власні джерела.

Як повідомляє видання, матері постраждалої 8-річної дівчинки про ситуацію розказала сама донька та їхня сусідка.

За словами жінки, інцидент стався 18 липня, близько обідньої пори. Її донька разом з іншими дітьми гралися у дворі. Лучанка зауважила, що з ними часто сидить літній мешканець їхнього будинку, «якого діти знають і часто йому допомагають, бо він хворий – переніс два інсульти і майже не говорить».

Як стверджує мати дівчинки, донька їй розповіла, що цей чоловік взяв її за руку, посадив на коліна та почав засовувати її руку собі в штани.

Після цього дитина вирішила, що чоловік просить її допомогти. Взяв її за руку і завів в під’їзд. За словами дівчинки,  він не відпускав її та ліз до неї в трусики.

Як ствержує матір, дитина змогла втекти від збоченця, коли той зняв із себе штани.

Батьки викликали поліцію та слідчо-оперативну групу, аби розібратися з цією ганебною ситуацією.

Як повідомили в ГУНП України у Волинській області, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 Кримінального Кодексу України (розбещення неповнолітніх). Зараз триває досудове розслідування, після чого суд визначатиме міру покарання цьому чоловікові.

Читайте також: Затриманий педoфіл виявився кoлишнім міліціoнерoм

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років. З власних джерел виданню стало відомо, що сам чоловік звинувачення заперечує.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром