У Луцькому зоопарку за допомогою новітніх технологій від ПриватБанку збирають гроші на нову тваринку

20 Липня 2017, 10:00
2930

ПриватБанк спільно із Луцьким зоопарком запроваджує важливий проект, завдяки якому відвідувачі найкомфортнішого місця відпочинку в Луцьку зможуть допомогти придбати нового мешканця.

Йдеться про технологію QR-код, яку на власному прикладі продемонстрували журналістам 19 липня представники ПриватБанку – директор Північно-Західного РУ Юрій Войтенко, керівник Бізнесу «Платежів та переказів» Олександр Нерук та директор зоопарку Людмила Денисенко.

«Ми найтехнологічніша фінансова система України і цей статус ми намагаємось підтверджувати конкретними справами. Місяць-півтора назад ми запускали проект по благодійних внесках в Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні. Сьогодні ми хочемо презентувати чудовий проект, спільний з зоопарком, із внесення благодійних внесків за допомогою технології, яку ми розвиваємо, – через QR-код», – мовив Юрій Войтенко.

На вольєрах із тваринами розвісили плакати, на яких надрукований спеціальний код. За допомогою цього сучасного інструменту можна зробити добру справу за кілька секунд.





«Хочу нагадати про нашу програму «Навчаючи допомагаємо». Наші працівники будуть навчати людей користуватись мобільним додатком «Приват24» і при цьому навчати, як користуватись послугою QR-код. За його допомогою всі охочі можуть пожертвувати кошти туди, де це необхідно», – зазначив Олександр Нерук.

Директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко нагадала, що за перші благодійні кошти у зоопарк придбали поні у Рівненському зоопарку.

«Коли звернулися представники ПриватБанку з такою чудовою ідеєю – долучити ще більше спонсорських коштів у зоопарк, ми однозначно вирішили, що будемо підтримувати ініціативу, тому кошти, які ми отримаємо через QR-код, спрямуємо на придбання нової тваринки», – розповіла Людмила Денисенко.

Як зазначила директор зоопарку, гроші витратять на нового мешканця – лемура варі. У звіринці вже живуть котячі лемури, які користуються популярністю серед дітей.

До слова, у Рівненському зоопарку за місяць зібрали більше п’ятиста благодійних внесків. Це показує те, що громадяни підтримують таку ініціативу. Юрій Войтенко висловив сподівання, що у Луцьку також люди активно будуть робити благодійні внески.

Юрій Войтенко на власному прикладі продемонстрував, наскільки просто робити благодійні внески, скануючи QR-код.

Перш за все потрібно увійти в мобільний додаток «Приват24». Практично на всі смартфони можна скачати програму, яка сканує QR-код. Далі необхідно навести камеру мобільного на код і запустити програму. Кілька секунд очікування – і код відправляється на опрацювання. Далі на екрані з’явиться інформація про Луцький зоопарк. Потім ви маєте обрати картку, з якої хочете відправити кошти, і визначаєтеся, яку суму хочете пожертвувати.

Все відбувається протягом короткого проміжку часу, отож кожен охочий може підтримати хорошу ініціативу і допомогти новому мешканцю скоріше дістатися Луцька.










Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.

Коментарі
20 Липня 2017, 13:10
Добре придумали.Думаю,що по пару гривень на добру справу кожен не пошкодує.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром