У місті хочуть скоротити кількість вечірніх автобусів

19 Липня 2017, 19:34
2293

На окремих маршрутах хочуть зменшити кількість автобусів, які курсують у вечірні години Луцьком.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 19 липня, пише ІА Волинські новини.

Так, директор ТзОВ «Санрайз» ЛТД Юрій Девіцький зауважив, що є маршрути, на яких у вечірню пору було б доцільно зменшити кількість автобусів. Мовляв, ввечері вони їздять напівпорожні та лише «трясуть пустими сидіннями».

«Можна було б скоротити кількість рейсів у святкові і вихідні дні. Не на всіх маршрутах, а на окремих, де це доцільно. Проте, поки цього робити не дозволяють», - зазначив Юрій Девіцький.

Своєю чергою, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт завернув увагу перевізника на те, що на окремих маршрутах в цей час їздять вщент заповнені автобуси. Відтак, на думку Пустовіта, доцільно врівноважити між собою кількість автобусів.

Коментарі
20 Липня 2017, 12:07
Це ж який маразм хворої голови міської ради керувати. Лишіться цього корупційного корита. Це ринок є люди мартчики їздять не має кого возити не їздять. Зрозумів дебіл? Чи ні? ЗАЙМІТЬСЯ СМОРОДОМ
20 Липня 2017, 18:48
Куди вже зменшувати? і Що значить мало людей? Нехай зайде у 19-ку чи 24-ку після дев’ятої - немає куди зайти!!! А головне - якби ще вони по графіку їздили, а не кому як заманеться!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром