Центральний ринок: торгівлю сурогатом «кришують впливові структури та посадовці»

19 Липня 2017, 11:00
2345

Торговці фальсифікованим алкоголем в обласному центрі Волині вчинили опір правоохоронцям і натякнули про «кришу серед впливових структур».

19 липня, близько 10-ї ранку, інспектори муніципальної поліції взяли на контрольній закупці сурогатний алкоголь на території Центрального ринку у Луцьку, інформує прес-служба департаменту муніципальної поліції Луцької міськради на своїй сторінці у Facebook.

Муніципали зауважили, що у той самий час, коли проводилась контрольна закупка, з автівки, яку можна побачити на світлинах нижче, викатували діжки із спиртом у той самий контейнер.

У середині контейнеру, де торгували фальсифікованим алкоголем, інспектори виявили  каністри та діжки з «сурогатом» та спиртом.

У прес-службі муніципалів підкреслили, що громадяни, які займаються незаконним бізнесом, чинили опір правоохоронцям та переконували їх, що «бізнес кришують впливові структури та посадовці».

Муніципали викликали патрульну поліцію, слідчо-оперативну групу та податкову міліцію, а також фіскальну службу. Втім, як запевнили у департаменті муніципальної поліції, на виклик прибули лише патрульні.

«Цікаво чим все закінчиться, і чи впливові структури діятимуть в межах закону та очистять місце збуту та обігу контрафакту в м.Луцьку», – зазначили муніципали.

Читайте також: Муніципали «затарились» пивом у двох нічних магазинах




 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром