В «Адреналін Сіті» для дітей влаштують новорічну казку

01 Грудня 2015, 09:52
4485

Щоб Новий рік став для дітей справжньою зимовою казкою, фантастичною і сповненою див, Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» підготував низку різноманітних святкових програм.

Наближаються новорічні свята і кожен з нас, незважаючи на вік, вірить у те, що дива можливі. Варто лишень згадати себе у дитинстві, якими довгоочікуваними і чарівними здавалися передноворічні дні, коли все навколо перетворювалося в одну сяючу прекрасну картину – яскраві гірлянди, бенгальські вогники, красуня ялинка і, звісно ж, солодкі подарунки від Діда Мороза.

На новорічних ранках в «Адреналін Сіті» на дітей чекають веселі забави, конкурси, ігри, карнавал новорічних костюмів та багато інших цікавих і захоплюючих пригод. Взяти участь у новорічних святкуваннях «Адреналін Сіті»  запрошує діток від 3 до 13 років.

Разом з веселими пінгвінами з Мадагаскару найменшенькі малюки  помандрують у казкову подорож з дивовижними новорічними пригодами.

На діток від 6 до 9 років  чекають веселі забави із симпатичним посіпакою Кевіном та іншими кумедними героями з улюблених мультфільмів.

Найспритніші дітлахи змагатимуться за чарівний Кубок Санти у боулінг-клубі.  А запальна Snow-party не залишить байдужою жодну дитину. Кумедна мавпочка і Сніговик-веселун гарантують дітям веселі розваги, гарний настрій та багато приємних сюрпризів.

Звісно ж, не обійдеться і без головних персонажів свята – Діда Мороза та Снігуроньки, які з нетерпінням чекають дітей на новорічних ранках.

Також можна замовити фото- та відеознімання, аби радісне дитяче свято залишилось приємною згадкою на довгі роки. А ще придбати солодкі новорічні подарунки «Dream box» (522 г) за гуртовою ціною 50 гривень.

Щоб свято стало для дітей по-справжньому радісним і незабутнім, треба навчити їх вірити в новорічні дива, радіти і насолоджуватися кожною хвилиною веселого свята, яке підготував для них «Адреналін Сіті».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром