Любителів мультиків запрошують волонтерити на фестивалі у Луцьку

17 Липня 2017, 17:49
1996
Анімаційний фестиваль «Задзеркалля-2017», який відбудеться у вересні, оголосив набір волонтерів.
 
Про це інформують організатори громадська організація «Імаго».
 
9-10 вересня у Луцьку відбудеться фестиваль анімації «Задзеркалля». Захід організують уже вдруге. Участь у ньому візьмуть відомі аніматори та учасники анімаційних студій. На відвідувачів чекають перегляди мультфільмів, конкурси, майстер-класи, квести та багато цікавого.
 
Нагадаємо, зокрема, одним з учасників фестивалю буде український режисер анімаційних фільмів, сценарист та оператор Манук Депоян, який зняв повнометражний фільм-фентезі «Микита Кожум'яка».
 
Наразі «Імаго» шукає волонтерів, охочих допомогти в організації фестивалю.
 
«Завжди мріяли стати частиною чогось більшого? Поринути у світ анімації та зустріти метрів української мультиплікації? Тоді ця можливість саме для вас! Долучайтеся до фестивалю анімації «Задзеркалля» - станьте волонтером і внесіть свою частинку добра у цей магічний захід», – наголошують організатори.
 
Анкету волонтера можна заповнити за посиланням. Заявки приймаються до 5 вересня.
 
Вхід на фестиваль – вільний.
 
Нагадаємо, минулого року фестиваль «Задзеркалля» стартував у Луцьку вперше. Він відбувався 8 та 9 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок та антикафе «Innerspace».
 
Участь у заході взяли:
 
  • Юрій Коваленко, більше відомий як «Доктор Звук», який озвучував мультфільми «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та ін.;
  • Анна Лев (Ганна Левченко) – актриса, теле- і радіоведуча, співачка, режиссер, сценарист, актриса озвучення анімації. Анна Лев озвучувала кількох персонажів мультсеріалу «Сімпсони», зокрема одного з головних героїв мультфільму- Барта Сімпсона. Також актриса дублювала героїв мультсеріалів «Футурама», «Сауз Парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона» і багато інших
  • Студія кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» – київська анімаційна студія, яка більше 10 років створює мультфільми.
  • Володимир Ликов – креативний продюсер анімаційної студії «Тунгуру» та творець мультсеріалу «Пригоди тельфів», окрім того він створював 2-D анімацію для відомого мультсеріалу «Фіксіки».

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром