«Солідарність» зробила заяву з приводу виборів Луцького міського голови

16 Липня 2017, 11:06
2576

Волинська організація партії БПП «Солідарність» закликала опонентів не вводити в оману лучан та спростувала інформацію про те, що БПП блокує вибори мера в Луцьку.

Далі позицію політичної сили подаємо без змін та доповнень.

У Луцьку одна з політичних сил вкотре маніпулює інформацією та підмінює поняття. Так, у деяких ЗМІ, підконтрольних відомому олігарху, з’явились повідомлення про те, що Блок Петра Порошенка «Солідарність» блокує вибори Луцького міського голови. 

В першу чергу, нагадуємо, що ще у березні член фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Андрій Покровський виступив ініціатором звернення до Верховної ради України щодо невідкладного розгляду питання призначення позачергових виборів Луцького міського голови. Саме опоненти блокували процес, намагаючись захопити владу у місті, отримавши крісло секретаря Луцькради.

Більше того, безпідставно звинувачувати Блок Петра Порошенка «Солідарність» у тому, що партія не має власного гідного кандидата на мера. Наша партія – демократична й згідно статуту кандидат затверджується на зборах членів міського осередку партії. Саме тому, зараз рано озвучувати якісь прізвища, цим самим порушуючи принцип демократії. Звісно, якщо інша політична сила ще навіть до оголошення виборів визначилась з тим, кого їх власник бачить у мерському кріслі, то це їх право. Блок Петра Порошенка «Солідарність» проведе цю процедуру легітимно та відкрито за участю ЗМІ після оголошення виборів у встановлений законом термін.

Окрім того, у деяких інтернет-виданнях йдеться про те, що Верховна рада України не підтримала проект рішення щодо дострокових виборів мера у Луцьку, а виною у цьому нардепи від БПП.  Насправді, таке питання навіть не розглядалось у парламенті. Під час пленарного засідання депутати пропонували достроково перейти до розгляду пакету рішень щодо виборів, однак саме це рішення не набрало необхідної кількості голосів. До того ж, в пакеті було не лише питання виборів у Луцьку, а й у багатьох інших населених пунктах. Нажаль, проект рішення про дострокове проведення виборів в Луцькій міській раді з виборів міського голови головою Верховної Ради не ставився на розгляд. Тому заявляти про те, що БПП блокує виборчий процес у обласному центрі Волині  -безпідставно!

Закликаємо опонентів не вводити в оману лучан та перестати маніпулювати інформацією! Партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» готова йти на вибори, готова до політичної боротьби та готова перемагати!

Коментарі
16 Липня 2017, 14:22
Заява заявою а діла це зовсім друге: прохідного кандидата немає,Коли зьявиться щось схоже_буде "зелене світло" на вибори мера.
16 Липня 2017, 15:12
люди Луцька, головне щоб ви не продавались на виборах, бо тілько тоді поступово почнуться зміни. Продажність на останніх виборах аж зашкалювала і всі знають хто давав гроші. але в тому й біда, що злидні тотально перекривають всякий прогрес
16 Липня 2017, 15:16
гроші, подачки всякі тіпа на лікування і дитячі табори беруть бідні і безмозглі, і далі будуть брати. А партійці цім користаються., але перебіжчикам нганьба, бо це продажність вищої марки
16 Липня 2017, 21:41
А як же дитячи майданчики імені непалиці?)))) <br/>а люди тупі ведуться на &quot;мецената&quot;, а потім маємо ситуацію коли всякі полішкі плюють громаді в лице.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром