Мерія винесла на обговорення проекти Старого ринку

30 Листопада 2015, 12:29
3384

Луцька міськрада пропонує лучанам обговорити, внести свої доповнення та пропозиції до детального планування території Центрального ринку.

Прохання про поміч у проектуванні реконструкції Старого ринку та посилання на варіанти проектів мерія виклала на сторінці Єдиної системи місцевих петицій.

Низка проектів перепланування території базару створена ще шість років тому на замовлення департаменту містобудування. Було розроблено історико-містобудівне обґрунтування на реконструкцію території Центрального ринку у Луцьку. А також у 2009 році на замовлення Волинської облспоживспілки розроблено 14 варіанти проекту детального планування території міського ринку у Луцьку.

«Пропонуємо всім небайдужим мешканцям та гостям нашого міста дати пропозиції щодо розвитку території, на якій розміщено Центральний ринок, – звертається мерія до городян. – Луцька міська рада врахує запропоновані пропозиції та внесе на публічне обговорення. Концепція, яка отримає найбільшу підтримку всіма зацікавленими сторонами, може бути реалізована після завершення дії договорів оренди (поступово, до кінця дії кожного з договорів)».

Щоб дізнатися більше про варіанти проектів, варто телефонувати в міськраду: 777-867. А пропозиції щодо реконструкції Старого базару просять надсилати на електронну адресу: [email protected] або надавати за адресою: вул. Лесі Українки, 37 (Департамент ЦНАП у м. Луцьку).

«Закінчення прийому пропозицій 31.01.2016. Сподіваємось на співпрацю з ентузіастами та справжніми патріотами нашого міста!», – кажуть у міськраді.

Нагадаємо, 25 листопада Луцька міська рада дала офіційну відповідь на петицію про перенесення Центрального ринку – у відповіді чиновники мерії відмовилися ліквідовувати або переносити торговельні площі, бо це суперечить законодавству. Натомість нині мерія пропонує громадськості долучитися до обговорення проектів реконструкції ринку.

Наразі подано до обговорення 14 проектів:
















Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром