Вусенко може стати народним депутатом

13 Липня 2017, 17:55
2062 Джерело: http://kompromat1.info

Колишня секретарка Луцької міськради Юлія Вусенко зізналася, що найбільше хоче долучитися до процесу написання законів, але набагто важливішим для неї працювати в місті.

Про це інформує Конкурент.

«В.о. мера не залежить від мене. Це вже мій обов'язок: обіймати цю посаду. Адже ви знаєте, що є два рішення суду: Луцькрайонного й апеляційного. Вибори мера – це надзвичайно важке рішення. Говорити про те, чи планую брати в них участь, ще зарано, зважаючи на те, що вибори не призначені. До того ж я людина команди. Я би дуже хотіла, щоби ми це попередньо проговорили. Чи є моя внутрішня готовність? Так, я до цього готова. Ця готовність до мене прийшла вже на роботі посади секретаря і в процесі цієї патової ситуації, яка виникла в місті. І дивлячись на те, як в нашому місті знущаються над законом, це для мене справа честі», – зауважила Юлія Вусенко.

Оскільки колега із партії Олена Бабак заявила про складання повноважень народного депутата, то є ймовірність того, що Юлії Вусенко доручать роботу у Верховній Раді.

Заяву Бабак, за словами Вусенко, розглянув регламентний комітет, а постанову вже подали у Верховну Раду.

Відтак, тепер все залежить від того, коли Верховна Рада поставить її на голосування. Центральна виборча комісія автоматично підтягує у списку, за умови, якщо Олена Бабак складає свої повноваження. Тоді повноваження народного депутата перейдуть до неї.

«Якщо бути чесною, це реально було найбільшим моїм бажанням: долучитися до процесу написання законів. Зважаючи на мій фах, на те, що я би хотіла побачити це зсередини, до того ж я більш ніж рік працювала помічником народного депутата, я бачила, як це відбувається. Але я людина більш практична і говорю про свою користь. Якщо громада довірить мені працювати в місті – то це для мене буде набагто важливішим, бо це місто, в якому живе моя родина», –  додала Юлія Вусенко. 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром