За поточний рік лучани сплатили більш як 1 мільярд гривень податків

29 Листопада 2015, 12:17
2768

За десять місяців 2015 року мешканці міста сплатили на 47,5 мільйона гривень більше податків ніж минулого року.

За результатами 10-ти місяців 2015 року податківцями Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області мобілізовано до Зведеного бюджету 1 мільярд 251,8 мільйона гривень – повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Про це йшлося під час зустрічі з місцевими платниками податків заступника начальника Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Андрія Ткачука.

«Поставлені перед податківцями завдання  можна виконувати лише за умови повного взаєморозуміння з платниками податків та взаємної довіри з тими, які сумлінно виконують свій обов’язок перед державою, і посилення протидії щодо тих, які ухиляється від оподаткування, не бажають працювати в межах правового поля. Тому працівники Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області докладають усіх зусиль для формування високого рівня свідомості громадян щодо добровільної сплати податків», – зауважив Андрій Ткачук.

Учасники зустрічі обговорили проблемні питання, які виникають під час практичного застосування законодавчих змін. На закінчення представники бізнесу та податківці  висловили  спільну думку про те, що від  своєчасної сплати податків залежить добробут кожної родини та майбутнє нашої країни.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром