Шахраї за день ошукали лучан на 310 тисяч гривень

12 Липня 2017, 14:50
2325 Джерело: molbuk.ua

Від трьох шахрайок за один день постраждало три пенсіонерки.

30 червня одна з них позбулася 30 тисяч гривень, інша – 9 тисяч доларів США, – йдеться у прес-службі прокуратури області.

Три зловмисники працють за старою схемою.

Одна дівчина вдає промоутера та пропонує потенційній жертві під час акції до річниці відомих мереж аптек та супермаркетів картку на величезну довічну знижку. Її напарник-чоловік підігріває інтерес жертви.

Натомість інша  шахрайка пенсійного віку так само хоче мати картку на знижку.

Картку дають обом.  У них «випадково» співпадають останні цифри у номерах карток. Це дає їм можливість поділити на двох суперприз – посудомийну машину.

Оскільки суперприз на двох не ділиться, то його отримає та жінка, в якої є більше готівки. Пенсіонерка-шахрайка з жалощами визнає, що вона не місцева і не може показати, скільки в неї вдома грошей, та іде з місця події.

Жертва, яка увійшла в азарт, везе шахраїв додому. А вже там останні забирають усю готівку в помешканні готівкою і зникають.

Ошукавши у такий спосіб двох довірливих пенсіонерок, Шахраї, щ у такий спосіб ошукали двох пенсіонерок, за заволоділи 310 тисячами гривень

За обома фактами шахрайства, які передбачені статтею 190 КК України розпочали кримінальні провадження. Досудове розслідування провадить Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції в області.

Луцька місцева прокуратура застерігає жителів міста бути обачними, аби не стати жертвами шахраїв.

Коментарі
12 Липня 2017, 18:31
Нічого собі пенсіонерки живуть!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром