Розповіли, чому лучанам варто завітати на фестиваль Joker Fest

10 Липня 2017, 18:54
2621

Організатори назвали п'ять причин відвідати «двіж» європейського рівня.

Щорічний міжнародний фестиваль Joker Fest відбудеться з 21 по 23 липня в селищі Шацьк.

В урочищі Гряда тисячі шанувальників зможуть насолодитися якісною електронною танцювальною музикою від провідних ді-джеїв України та Європи.

Район.Луцьк пропонує 5 причин, чому не можна пропустити цю подію літа.

Отож, ловіть...

1. Найсучасніша клубна музика
 
Метою фесту є розвиток EDM-культури та підвищення рівня відпочинку українців. Близько 120 кіловат звуку в найрізноманітніших проявах електронної танцювальної музики створять атмосферу свята для відвідувачів.

Щороку фестиваль збирає все більше і більше гостей на танцполі, активно завойовуючи їх серця якісно новою музикою. Кожен, хто мріє побувати на фестивалях світового рівня «Ultra», чи «Tomorrowland» повинен відвідати Joker Fest. Адже в нас буде свій «український Tomorrowland».

2. Півсотні ді-джеїв
Понад півсотні прогресивних виконавців електронної музики завітають на фестиваль, щоб подарувати відвідувачам незабутні емоції та спогади. Провідні ді-джеї України та Європи здійснять подорож різноманітними напрямками танцювальної музики. І це варто побачити, тому що у якості хедлайнерів свій сет відіграють:

Omnia - український DJ та саунд-продюсер, що успішно представляє власну музику на світовий EDM-сцені. Був двічі включений в список 100 кращих діджеїв планети від престижного рейтингу DJ Mag Top 100 DJs, а також двічі ставав діджеєм №1 України (за версією TopDJ.ua). 

Arston - білоруський DJ та саунд-продюсер, один із провідних діджеїв світу. Його треки грають такі відомі діджеї, як Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Fedde Le Grand, W&W, Ferry Corsten, Dyro, Gareth Emery та багато інших.

Frank Nugnes - молодий італійський ді-джей та продюсер. Постійно здобуває підтримку своїх треків від світових діджеїв Tiesto, Blasterjaxx, Dannic, Jay Hardway, Jewelz & Sparks, Breathe Carolina, Swanky Tunes  та інших. Один із учасників проекту Wavers. У листопаді його трек «Future Brass» став треком тижня на Spinnin' Records, найкрутішому у світі лейблі електронної музики.

Da Queen — чарівна українка, виступила в більш ніж 70 країнах світу: USA, Canada, France, Italy, Germany, Norway, Portugal, Lithuania, Latvia, Poland, Cyprus, Turkey, China, Spain, Mauritius і багато інших. Одна з найбільш затребуваних жінок-діджеїв світу.

Iversoon & Alex Daf - талановиті українські саунд-продюсери і діджеї, одні з кращих представників Trance музики в Україні! На сьогоднішній день хлопці випустили понад 80 синглів на відомих лейблах і отримали підтримку своєї творчості від топових артистів світової EDM сцени.
Окрім того фестиваль відвідають безліч інших знаних діджеїв України: Djoly, Gidro, Mark Devite, Alisha, Malyar, Raft Tone, Leat'eq, Wanna Wake, Dmitry Seer, Patrick Oushen, Joker, Tianarie, Noisesound, Ekvator & JXWL, Chucker, Mio та інші.

3. Танці вдень та вночі
Joker Fest 2017 стане ще крутішим, ніж минулого року, тому що організатори підготували для відвідувачів дві сцени: Main Stage, де будуть виступати зірки світового рівня та денна Freedom Stage - сцена на території наметового містечка, де можна пити коктейлі і танцювати під лайтову музику.

4. Відпочинок на озері Світязь
Що може бути кращим від відпочинку на березі мальовничого, найглибшого та найбільшого озера України та Східної Європи! Світязь входить до так званих семи природніх чудес України та є ідеальним місцем для дозвілля на межі України, Білорусі і Польщі. На території є чимало пансіонатів, санаторіїв і баз відпочинку на будь-який смак. Живописні краєвиди, найчистіша вода, чудові пляжі, різноманіття озерних мешканців – подарують вам найкомфортніші, найприємніші незабутні літні дні.

5. Нові знайомства та локації
Joker Fest – це чудова нагода знайти собі нових друзів, однодумців-любителів електронної музики. Не зволікайте, адже сотні молодих людей бажають познайомитись з вами, а тамтешні жителі вкрай привітні та раді бачити кожного.

На фестивалі можна зустріти гостей з усієї країни та іноземців. Наприклад, у 2016 році на Гряду завітали гості з Білорусі, Польщі та Німеччини.

Навіть якщо ви приїдете на фест наодинці, то сумувати точно не доведеться. Адже розваг вистачатиме: vip лаундж-зона, кальян-бар, торгівельні точки, хенд-мейд, розваги на подобі тиру, польова кухня і фотозона.

У випадку, якщо не маєте з ким поїхати на захід – знайти компанію вам допоможуть Ірина Хімко та Олександр Місан. Пишіть їм!

Бонуси:
1. Фестиваль бюджетний

Не треба витрачати тисячі гривень на вітер - квитки на подію коштують не дорого. Наприклад “Стандарт” можна придбати за ціною 400 гривень, “Фан” коштує 500 гривень.

Проживати на фестивалі можна й у наметах. Розміщення намету в кемпінг-зоні фестивалю коштуватиме всього 25 гривень з особи. А для тих, хто бажає проживати в хороших умовах — на сайті зможете підібрати собі житло. Потрібна допомога у виборі готелю – тоді звертайтеся до Богдана Дужича.

2. Фотографи та фотозона
На заході будуть присутні журналісти-фотографи. За проханням вони зафіксують кращі та незабутні моменти відпочинку відвідувачів: на танцполі, озері, у фотозоні тощо. А власникам vip- та іменних квитків є можливість поспілкуватися та зробити фото навіть з улюбленими діджеями.
 

Не впустіть шанс купити квиток, адже до фестивалю лишилися лічені дні !
 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром