Велогонщиця з Луцька – третя на етапі Кубка світу

10 Липня 2017, 13:17
3302

Яна Беломоіна піднялася на подіум після заїзду у швейцарському Ленцерхайде та зміцнила лідерство у загальному заліку змагань, а також світовому рейтингу з маунтінбайку.

Після двох перемог на етапах Кубка світу в Абштадті (Німеччина) та Вальнорді (Андорра) лучанці потрібно було зберегти стабільний темп на швидкісній трасі у Швейцарії. І Яні вдалося втретє цього сезону потрапити на подіум змагань. Щоправда, тепер до фінішу Беломоіна приїхала третьою (час 1:29,37 год). Першою була спортсменка з Великобританії Енні Ласт, а другою – досвідчена норвезька велогонщиця Гунн-Ріта Далле-Флесса.

Таким чином, ніхто з головних конкуренток Яни в боротьбі за Кубок світу та вершину світового рейтингу не дістався до фінішу швидше. Тож Яна лише зміцнила своє лідерство у Кубку світу, маючи 800 очок. Найближча переслідувачка – Майя Влощовська з Польщі – за два етапи до кінця змагань має на 190 балів менше.

Слід зазначити, що обидві спортсменки з сусідніх країн також є лідерами у світовому рейтингу. Яна Беломоіна після вдалого швейцарського заїзду в оновленому листі матиме першу сходинку з 2161 заліковим пунктом. Майя Влощовська у цьому списку друга (2000 очок), велогонщиця зі Швейцарії Йоланда Нефф – на третьому місці з 1988 очками.

Наступний етап Кубка світу відбудеться 5-6 серпня в канадському Монт-Сен-Анне.

Читайте також: Лучанка виграла другий поспіль етап Кубка світу з маунтінбайку

Читайте також:«Це – нагорода за важку працю»: лучанка про перемогу на етапі Кубка Світу з маунтінбайку

Яна Беломоїна (друга справа) на подіумі у Ленцерхайде
Яна Беломоїна (друга справа) на подіумі у Ленцерхайде

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром