Ігор Палиця хоче «зшити» новообрану обласну раду

27 Листопада 2015, 13:48
3829

Ігор Палиця подякував колегам за довіру та заявив, що насамперед збирається помирити тих, хто пройшов у раду від різних політичних сил.

Член політради «Українського об'єднання патріотів – «УКРОП»  Ігор Палиця дав коментар щодо нової посади  ІА Волинські новини.

На його думку, рада має працювати тільки в економічних питаннях.

«Для мене це – приємна новина, що мені повірили депутати й довірили цю посаду. Перемога є, я задоволений тим, що нашій політичній силі й мені повірили. Будемо надалі працювати. Основне – це «зшити» нашу обласну раду, повністю забрати звідси політику. Так, я хочу, щоб тут не було політики, щоб усі партії працювали тільки по економічних питаннях – для виборців, для області, для тих, хто їм повірив. Тому для мене насамперед важливо помирити тих, хто йшов по різних політичних силах – тільки на благо регіону і тих, хто нас обрав», – сказав Ігор Палиця.

Нагадаємо, у четвер, 26 листопада, відкрили сесію облради з новою каденцією.  Депутата від «УКРОПу» Ігоря Палицю обрали головою Волинської обласної ради – його кандидатуру підтримали 39 з 64 депутатів.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром