Гаразджа: діти долали «Смугу перешкод» на кількаметровій висоті

07 Липня 2017, 09:24
6977

У дитячому таборі «Сонячний», що у селі Гаразджа Луцького району, відкрили мотузкове містечко з навісною «Смугою перешкод».

– Це буде нова забава для дітей в нашому таборі, – розповів директор Центру туризму Леонід Толстіхін. – Кілька років тому ми зробили дві скелелазні стінки, а тепер відкриваємо першу чергу – лише третину – мотузкового містечка, яке буде значно більшим і матиме два яруси. Нижній ярус облаштований на висоті 2,5 метра, а верхній – 6 метрів. Кожен з них складатиметься із близько десяти різних етапів – перешкод. Це буде дуже цікаво не лише для дітей, а й молоді. Ми намагаємось, щоб у таборі було багато спорту, щоб діти рухались, стрибали, лазили, адже рух – це здоров’я».

6 липня у таборі згідно програми – спортивно-туристський день. Крім веселих естафет та розваг на воді, діти долали «скеледром» та навісну «Смугу перешкод» у  мотузковому містечку, облаштованому на спортивному полігоні табору. 

Спочатку діти з допомогою інструктора одягали відповідне спорядження – страхувальні системи і каски, а потім піднімались до стартового майданчика на висоту другого поверху і тоді долали дистанцію з різними етапами «смуги перешкод», навішеної між деревами. 

– Дуже цікава навісна переправа, – ділиться враженнями лучанин Гузькин Денис, – великий адреналін отримуєш, коли проходиш різні перешкоди. 

Кожен загін з великим нетерпіння чекав своєї черги, щоб випробувати власні сили. Радість і захоплення в очах дітей після проходження дистанції давали зрозуміти, що дорослі роблять хорошу справу, щоб їм було цікаво.

Читайте також: Тренування екстремала: без страховки на дев'ятий поверх










 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром