«Автомайдан України» проситься у виконком

27 Листопада 2015, 10:22
3329 Джерело: facebook.com

Громадська організація «Автомайдан України» надіслала офіційного листа голові міськради Миколі Романюку з проханням винести на рогляд сесії питання про включення їхнього представника Дмитра Василенка у склад міськвиконкому.

Своє прохання, опубліковане на сторінці Facebook, активісти мотивують тим, що минулої каденції вже були у виконкомі і, на їхню думку, доволі успішно співпрацювали з владою.

«У країні відбулись чергові вибори до місцевих рад, змінилась частина народних обранців. Цікаво, наскільки змінилась ментальність народних обранців? Чи готові вони працювати на громаду? Чи готові вони співпрацювати з громадою на благоустрій тієї ж громади?, – пише у супроводі до листа-прохання голова правління ГО «Автомайдан України» Андрій Попик. – Після чорних днів для свідомих громадян нашої країни (нагадаю - це ті дні, коли влада вирішила розстрілом свого народу навести «лад» в Україні) відбулась зміна влади. Яка б вона не була, але хоч трішечки вона була приземлена до свого народу, хоч декілька місяців вона прислуховувалась до людей. Хто боявся викриття і правосуддя, хто свідомо хотів змінити країну.

У 2014 році склад міськвиконкому Луцька було збільшено на 3 людини, до 19 осіб. Саме у той час ми мали за честь делегувати туди свого представника від ГО «Автомайдан України». Це право ми доказали своїми діями тоді і доказуємо і зараз.

Ми подали прохання знову представляти активну громаду міста через ГО «Автомайдан України» у міськвиконкомі. Дуже сподіваюсь, що свідомість змінилась. Сподіваюсь, що нехай не відразу, нехай потрішечки, день за днем, ми будемо будувати насправді Велику Україну. Слава Україні!!».


 

Коментарі
27 Листопада 2015, 16:37
прпосто надоіли своєю тупістю
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром