Як посада секретаря вплине на особисте життя Юлії Вусенко

26 Листопада 2015, 16:53
4067

Новообраний секретар міської ради розповіла, чому наважилася взяти на себе тягар посади і якою є місія жінок у міськраді.

Депутата від політичної партії «Самопоміч» Юлію Вусенко обрали секретарем міської ради 26 листопада під час сесійного засідання.

Жінка-політик зазначила, що перед тим, як погодитися на пропозицію стати секретарем, зважувала своє особисте життя і життя мешканців міста.

«На особистому житті посада, напевно, дуже позначиться, адже у мене двоє маленьких діток. Але зважаючи на те, що у такому режимі я працюю не перший день, сім'я вже звикла. Коли приймала рішення про те, балотуватися у міську раду чи ні, доводилося класти на терези свою родину і родини, які населяють наше місто. І якщо ми говоримо про те, що людина приймає таке рішення, то означає, вона готова служити лучанам», – зауважила Юлія Вусенко.

Окрім того, депутат зазначила, що у міськраді обов’язково має бути жіноча депутатська група. Зважаючи на те, що не усі партії дотрималися закону про гендерну квоту, основна задача цих жінок, які представляють громаду в міській раді, показати на своєму прикладі, що їхня посада є доцільною у цьому закладі. Тож Юлія Вусенко сподівається, що наступного скликання жінок у міськраді буде ще більше.

Коментарі
26 Листопада 2015, 22:32
Сподіваємось аварійних ситуацій в мерії не буде......
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром