«Це – нагорода за важку працю»: лучанка про перемогу на етапі Кубка Світу з маунтінбайку

05 Липня 2017, 13:49
3797

Перший номер оновленого світового рейтингу з крос-кантрі маунтінбайку Яна Беломоіна прокоментувала перемогу на останньому заїзді у Вальнорді, Андорра

Нагадаємо, що 1-2 липня луцька велогонщиця перемогла на третьому етапі Кубка світу, тим самим закріпивши лідерство у загальному заліку. Окрім цього, вчора, 4 липня,  Міжнародний союз велоспорту (UCI) на своєму офіційному сайті оновив світовий жіночий рейтинг, а Яна піднялась у ньому на першу сходинку, маючи 2001 заліковий пункт.

Друга після неї - польська велогонщиця Майя Влощовська (1870 очок), третя - Йоланда Нефф зі Швейцарії (1838).

«Я вже звикла до режиму постійних гонок, а успіхи - нагорода за довгі роки наполегливої праці. Кожна перемога ще більше мотивує до нових вершин», - прокоментувала останні успіхи лучанка. 

Спортсменка розповіла: якщо раніше у неї було багато успіхів у віковій категорії до 23 років, то серед дорослих вона уперше виграє два з трьох етапів Кубка світу. «Тепер я зосереджена на наступних етапах, а також чемпіонатах Європи та світу», - розповіла Яна Беломоіна. 

Наступний заїзд Кубка світу відбудеться уже цими вихідними, 8-9 липня, у Ленцерхайде, Швейцарія. Яна Беломоіна розповіла, що це більш швидкісна траса. «Мій коник - це гірські етапи. Втім, я дуже люблю швейцарську трасу», - зізналась велогонщиця з Луцька. 

Читайте також: Лучанка виграла другий поспіль етап Кубка світу з маунтінбайку


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром